ΕΛΛΑΔΑ

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής της παραγγελίας ή μέρους αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Σε περίπτωση επιστροφής παρακαλούμε καλέστε μας στο 2310384042 καθημερινά 11:00 – 14:00 προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, μέγεθος ή χρώμα. Για την διαδικασία επιστροφής  χρημάτων αφού επιστραφεί το προϊόν στην αρχική του κατάσταση σας επιστρέφουμε τα χρήματα στην τράπεζα επιλογής σας. Τα στοιχεία σας μας τα αποστέλλετε με email όπως τράπεζα, το όνομα δικαιούχου και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων σας δίνει τη δυνατότητα αντικατάστασης, έκδοσης πιστωτικού σημειώματος διάρκειας 6 μηνών ή επιστροφής χρημάτων. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (www.benita.com). Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν. Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με αντίστοιχο προϊόν ή έκδοση πιστωτικού σημειώματος.

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες κλπ.). Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων με επιστροφή χρημάτων η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Επιστροφές σε μαγιό, κορμάκια, εσώρουχα, κοσμήματα ή παρόμοια είδη δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις ελαττωματικού προϊόντος.

ΚΥΠΡΟΣ

Επιστροφές  γίνονται εντός  14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας. Σε περίπτωση επιστροφής παρακαλούμε καλέστε μας στο 2310384042 καθημερινά 11:00 – 14:00. Τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι δικά σας. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode). Για λόγους υγιεινής, δε γίνονται αλλαγές σε εσώρουχα, κορμάκια, κοσμήματα. Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την εταιρεία μας.

Για την διαδικασία επιστροφής  χρημάτων, μας στέλνετε mail όπου μας αναγράφετε τη τράπεζα, το όνομα δικαιούχου και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (www. benita.gr). Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
EΣΠIEA AΣHMENIA – KAPAMHTPH EΛENH O. E.
K. Kαραμανλή 20,
551 33, Καλαμαριά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 384 042